Почетна Политика Жељко Митровић је медиокритет који годинама преко ТВ Пинк уништава српски народ!

Жељко Митровић је медиокритет који годинама преко ТВ Пинк уништава српски народ!

by pera

Жељко Митровић је медиокритет који годинама преко ТВ Пинк уништава српски народ, и затрпава јавност најгорим музичким шундом и емисијама које шире неморал.

Телевизија Пинк је током свог постојања нанела више штете уништавању српске културе и омладине него што је то пошло за руком Турцима током пет векова владавине.

Наметање друштвеног талога као културне елите, особа  сумњивог морала као ВИП особа на које сви требају да се угледају, модног кича, идиотске музике, и политичког проституисања са сваком новом влашћу,довело је до тога да културна и друштвена Србија изгледа као канализација у којој плива највећи друштвени шљам.

Пинкоизација мозгова се сада наставља новим риалити програмом под називом “ЗАДРУГА”, која ваљда треба да представља слику ПИНК Србије, идиота испраних мозгова и ПИНКОИЗИРАНОГ МОРАЛА, која за циљ има да се српско друштво и народ још више загаде, и забаве, док српска држава лагано нестаје.

СНП “Наши”  обећава Жељку Митровићу да ће му све телевизије бити угашене и имовина распродата, а да ће за све злочине према српском народу врло брзо одговарати.

Једино што ће му бити остављено то је огледало, у којем ће моћи да се види, јер мајмуна у којег гледа и о којем прича више неће имати.

Информативна служба

СНП НАШИ