Почетна Политика СНП НАШИ СЕ ОБРАТИЛИ НАРОДУ – Проглас о Косову и Метохији!!!

СНП НАШИ СЕ ОБРАТИЛИ НАРОДУ – Проглас о Косову и Метохији!!!

by pera

Српски народни покрет “Наши” као државотворна организација коју чине припадници овог покрета и слободни грађани државе Србије, обраћамо се јавности свесни  тешке ситуације у којој се налазе наша отаџбина и народ.

Више није никаква тајна да нам национални интереси земље никада нису били угроженији и да нам држава никада није била у овој мери ограничено суверена у “мирнодопским условима”, из тог разлога обраћамо се да јасно, гласно и недвосмислено  искажемо наше позиције и став по питању такозваног “унутрашњег дијалога о Косову и Метохији” који нам актуелне власти намећу током последња четири месеца.

За Српски народни покрет “Наши” Косово и Метохија су неотуђиви део Републике Србије и у складу са тим,  лажну државу “Косово“ сматрамо окупираним делом наше земље.

Као уставобранитељска политичка организација залажемо се за прекид преговора са шиптарским терористима, које наше власти називају „представницима Косова“, и тражимо поштовање званичног Устава РС (као највишег правног акта једне земље), који је брутално гажен од владавине Бориса Тадића и Демократске странке, да би након пада тог режима, актуелна власт Устав Републике Србије тотално прегазила потписивањем „Бриселског споразума“.

Сви преговори по питању Косова и Метохије под окриљем Брисела равни су чину издаји земље.

Српски народни покрет “Наши” најоштрије се супротставља такозваном “Унутрашњем дијалогу” који је покренут на иницијативу актуелног председника Србије Александра Вучића, и ни на који начин не желимо да учествујемо као организација у тој превари и пројекту нама ненаклоњених западних сила које актуелни режим ревносно спроводи.

Не желимо да оправдавамо или учествујемо у продаји нечега за шта су на стотине хиљада Срба проливале крв и давале свој живот.

Овим прогласом позивамо све институције од значаја, Патријарха Српског Иринеја са свештенством и монаштвом,  САНУ и слободне интелектуалце, патриотске и родољубиве организације,  војску и полицију, раднике и сељаке, и све честите грађане ове земље да дигну свој глас против овог покушаја предаје Косова и Метохије у руке шиптарских терориста.

Покажимо став већинске Србије, а не став режимских медија и плаћених аналитичара, прозападних странака и сорошевских НВО, излапелих академика и политиканата, и осталих превараната свих врста и фела.

Зато најгласније поручујемо: Косово и Метохија су неотуђиви део Србије, не прихватамо предају,  поделу, нити било какав други договор који ће нам отети и милиметар  СВЕТЕ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ!!!

ДА ПРЕТКЕ НЕ ИЗНЕВЕРИМО, А ПОТОМКЕ НЕ РАЗОЧАРАМО!

ДО ПОБЕДЕ!

Главни одбор СНП “Наши”