Почетна Политикон SNP Naši: Dodik je izdajnik i marioneta zapada koji hoće podelu Kosova

SNP Naši: Dodik je izdajnik i marioneta zapada koji hoće podelu Kosova

by pera

Pokret SNP Naši poslao je saopštenje medijima u kojima je izneo žestoke kritike na račun lidera Republike Srpske Milorada Dodika

SNP “Naši” pre samo par dana postavili su javno pitanje predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku kakav je  njegov stav oko otvaranja “dijaloga” oko Kosova i Metohije koji je u Srbiji poveo Aleksandar Vučić.

I kao što smo već mogli naslutiti Milorad Dodik se zalaže za podelu Kosova, odnosno za predaju teritorije Republike Srbije u ruke šiptarskih terorista, i da ako Beograd odluči da da nezavisnost lažnoj državi “Kosovo” on neće imati ništa  protiv.

To je  potvrdio u intervjuu za nemački Dojče Vele, gde je “crtao mapu” u kojoj se Republika Srpska nalazi u sastavu Republike Srbije, a Kosovo je podeljeno.

Milorad Dodik je ovim samo potvrdio da je “igrač zapada” i da sprovodi plan cepanja Srbije u dogovoru sa Aleksandrom Vučićem.

Kao što nam je svim poznato da je Republike Srpska deo Srbije, tako su Kosovo i Metohija takođe deo Srbije i Milorad Dodik i Aleksandar Vučić ne mogu da poklanjaju našu teritoriju i da nam mažu oči kako se bore za Srbiju.

SNP “Naši” ne prihvataju zamenu teritorija, niti dogovore u kojima se Kosovo menja za Republiku Srpsku, jer se radi o srpskoj zemlji, i mi ne pregovaramo oko našeg.

Milorad Dodik je samo pokazao da se radi o čoveku koji je još jedan u nizu zapadnih marioneta i SNP “Naši” će aktivno učestvovati u njegovom političkom rušenju.

vesti-online.com