Почетна Политика ВУЧИЋЕВА ОПОЗИЦИЈА- У Аранђеловцу на изборе у коалицији иду Шешељ, Паровић, Глишић и Јовановић!

ВУЧИЋЕВА ОПОЗИЦИЈА- У Аранђеловцу на изборе у коалицији иду Шешељ, Паровић, Глишић и Јовановић!

by pera

Веровали или не. На предстојећим локалним изборима у Аранђеловцу у коалицији ће изаћи Мирослав Паровић, Војислав Шешељ, Владан Глишић и посланик СНС-а Драган Јовановић.

До сада на изборима су биле разне интересне групе, али ова је надмашила све до сада виђено. Мирослав Паровић кога су радикали до сада пљували и гадили се на његово полтронство, одједном је постао коалициони партнер Шешеља, али и Драгана Јовановића који је избачен из Нове Србије као и Владана Глишића који је променио низ странака, почевши од ДСС-а па све до Двери.

 

Хајде да погледамо ко су ови људи.

Мирослав Паровић је човек који је напустио Двери јер је по сваку цену желео да уђе у власт са СНС-ом у Новом Саду. То је и урадио. Тадашња његова странка Трећа Србија добила је пар предузећа у Новом Саду и одмах су постали познати, али по проневерама и скандалим који су их пратили.

Паровић је чак изашао и у Инсајдеру који се бави криминалом на локалном нивоу, а најновије за шта је оптужен је прање новца за СНС, и о томе је писао портал БИРН.

О Владану Глишићу не вреди трошити ни речи. Где год се појавио или је био избачен , или је правио апсолутну помету. То се сада најбоље види по његовим акцијама у корист Александра Вучића и гостовањима на Хепију, Пинку, Информеру, где му је једини задатак пљување Двери и блаћење дојучерашњих сабораца.

Драган Јовановић, бивши посланик Нове Србије којој је украо посланички мандат и сада подржава СНС, а из које је требао да буде избачен јер је спремао пуч у странци како би је преузео и отерао Велимира Илића.

Војислав Шешељ човек чије понашање није вредно коментара. Све што је имао да каже давно је рекао. У његове лажи у корист режима више не верује ни он сам.

И ако се питате шта је ујединило ове људе, да изађу на изборе заједно, одговор је сасвим јасан. Пре свега недостатак подршке бирача, од којих најјачи међу њима Војислав Шешељ има испод два одсто подршке.

Друго је градска каса Аранђеловца, и за њих је Аранђеловац плен.

Да ли ће гасе домоћи, на то питање даће одоговр грађани Аранђеловца на локалним изборима.

М.Г.