Почетна КУЛТУРНА ПОЛИТИКА МАТИЈА БЕЋКОВИЋ: Шта ће њему жена?

МАТИЈА БЕЋКОВИЋ: Шта ће њему жена?

by pera

 

Она да кува

Он

Нека ја ћу

Она да пере

Он

Нека ја ћу

Она да простире

Он

Нека ја ћу

Она да пегла

Он

Нека ја ћу

Она да фајта

Он

Нека ја ћу

Она да шије

Он

Нека ја ћу

Она да плете

Он

Нека ја ћу

Она да крпи

Он

Нека ја ћу

Она да меси

Он

Нека ја ћу

Она да похује

Он

Нека ја ћу

Она да динста

Он

Нека ја ћу

Она да пасира

Он

Нека ја ћу

Она да филује

Он

Нека ја ћу

Она

Шта ће жени жена

Он

Не треба ни мени

Матија Бећковић