Почетна Политика Вучићу, да си први на тенку који улази у Приштину, знали би опет да лажеш!

Вучићу, да си први на тенку који улази у Приштину, знали би опет да лажеш!

by pera

СНП “Наши” опомиње јавност да Александар Вучић покушава да прикрије издају Косова и Метохије која је сваког дана све извеснија иза лажног Русофилства и патриотизма.

Александар Вучић из дана у дан страним агентурама, амбасадама и медијима потврђује оно о чему смо причали, да је издаја Косова само на корак од спровођења у дело, и да је једино питање које Вучић поставља “шта ће добити за узврат” када буде обавио оно што од њега запад захтева.

Управо из тих разлога Вучићу су потребне медијске покривалице за народ и спиновање јавности “како ће доћи до рата, ЦИА ударима, нападима Хрвата”, и како се он “јадан” налази свима на удару, и без њега нема спаса Србији.

У реалности, све што Вучић жели да нам представи веома је другачије. Једина особа која врши удар на Србију је он сам.

Проблем који Вучић има гласи “како у јавности да представи себе као победника” после издаје Косова, и то је проблем који му не да мира.

Зато су и потребни измишљени напади, састанци са Путином, лажни наслови у режимским медијима “како Вучића руши ЦИА” , прете му Хрвати, мафија, атентати…

У јавности Вучић покушава да себе представи као великог бранитеља Српства и Русофила који је распет од злог запада, док у реалности он треба да  обави најпрљавији и најподмуклији задатак који је запад икад некоме поверио у Србији.

Вучић нема ближег сарадника од Рамуша Харадинаја, он је његов савезник и заједно раде за исте газде са истим циљем.

Циљ је признавање независности лажне државе “Косово”, и Вучићеве медијске манипулације, сликање са Путином, претње Хрватима, и сав остали спин маркетинг, то неће моћи да сакрије.

Вучићу ти си доведен на власт од страних агентура да издаш Косово и Метохију, и када  би био први у колони тенкова за улазак у Приштину, знали би да си поново смислио нешто подмукло како би преварио српски народ.

Информативна служба

СНП “Наши”