Почетна Колумна МИХАИЛО МЕДЕНИЦА – Туђинске заставе су симбол твојих побједа

МИХАИЛО МЕДЕНИЦА – Туђинске заставе су симбол твојих побједа

by pera

Може ли застава „велике Албаније” бити мала ствар?! Може ли „побједа” којом је закићена бити побједа или је, прије, поринуће „Титаника”?

Е, у то си нам преметнуо Црну Гору, Мило Ђукановићу – у државу гдје затиреш ћирилицу, светосавље и свети тробојни барјак, а проклето знамење ђавоље замисли о некаквом царству Албанаца не смета, када се слави безочна изборна крађа?!

Не смета тај покров за Црну Гору док год доноси гласове, је ли?!

Не види га полиција док год гледа тамо гдје јој се каже, ка свему што збори и мисли на српском! Ту јој ваља бијесно интервенисати и разгонити Црну Гору на Милогорје, док ти сијеш вјетар.

Сијеш вјетар, а народу ћеш оставити да жање олују, кад твоји кредити дођу на наплату, а доћи ће, о томе најрјечитије свједочи та проклета застава зла којом ти вјерно гласачко тијело ставља до знања да је свака твоја „побједа“ – њихов тријумф!

Знаш ти одлично да неће они стати само на зорењу заставама, но не мариш, што би – негдје ћеш из даљине и завјетрине покрадених милиона гледати како ти Монтенегро нестаје у дивљачком походу безумника.

Терен си им добрано припремио – утамничио си Црну Гору, једину силу која је, с вјером у Бога, могла бити бедем таквим примислима, а Монтенегро је тек кула од карата, заправо, картонских кутија, секундарна сировина, лако ће њега прегазити кад као јахачи апокалипске крену за барјаком, а понављам – кренуће!

Свака је твоја побједа пораз Црне Горе! Без разлике да ли се ко писао као Србин или Црногорац, једнако зло чиниш и једнима и другима, јер трећима си за још мало власти, још који милион, још какву вилу… продао, тачније, подао Црну Гору на почек, а биће да им је почек све краћи, а апетит све већи, јуначе „добијених” избора и изгубљених битака за своју, СВОЈУ отаџбину!

Језа ме је прожимала када сам видио како се вијори то зло, одлично знајући да није тек пука осионост, но претходница хадовске коњице…

Има ли цијене коју ниси спреман да платиш, зарад власти?!

Има ли ишта свето, осим тебе самог, за шта би се жртвовао да опстане и остане и послије тебе?!

Не, наравно! Зашто би ишта остало послије тебе, осим мрака и јада у који повијаш Црну Гору- Милолендом, а он закићен ко прецвала удавача у крваво знамење.

Да образа имаш не би крвнике звао у сватове силоване младе, но шта ти о образу знаш?!

То је тек роба која се да ваљано продати, питање је само ко ће више да понуди?!

Више није ни питање, ено се купци веселе, развили барјаке, а на барјацима нигдје Црне Горе…
in4s.net