Почетна Друштво СРБИЈА СТАЈЕ 8. ЈУНА! У знак протеста због раста цена горива

СРБИЈА СТАЈЕ 8. ЈУНА! У знак протеста због раста цена горива

by pera

Већина нас је на друштвеним мрежама добила поруку у којој “неко” организовано шири информацију да ће тачно 8. јуна ове године у одређено време да стане саобраћај у знак протеста због поскупљења горива!

Ово је први пут да се овако нешто дешава у Србији а претпостављамо да је на идеју “неко” дошао због фотографије која недељама кружи друштвеним мрежама. На фотографији се виде грађани Немачке како су сви заједно погасили моторе аутомобила због скупе цене горива.

Акција је успела и цене су остале исте. Између осталог погледајте оригиналну поруку која кружи по интернету (без правописних промена):

08.06.2018 у 17х се зауставља саобраћај баш у знак протеста цена горива у Србији… Ово мора да се шири даље, да цела Србија буде обавештена, значи сви грађани Србије 08.06.2018 у 17х стају на улицама где год се нашли у том тренутку, а били би најбоље у главним улицама… Правимо застој на сат времена сваког дана у 17х од 08.06.2018 па надаље све док се цена горива не смањи… Просто и једноставно. Шири даље !!!

ИЗВОР: Дневнижурнал.цом