Почетна Актуелно ПОЧЕЛА ОДМАЗДА РЕЖИМА – Хапсе учеснике протеста!

ПОЧЕЛА ОДМАЗДА РЕЖИМА – Хапсе учеснике протеста!

by pera
После првих јутарњих протеста због поскупљења горива, када је дошло до блокада појединих саобраћајница у Београду, Новом Саду, али и другим деловима Србије, полиција је овог поподнева реаговала у престоници и спречила затварање ауто-пута и моста Газела код “Сава центра”.
Бурно је овог поподнева било и у Крагујевцу где је више десетина грађан блокирало кружни ток “код крста”, на улазу у овај град. Полиција је затим кренула да легитимише учеснике протеста.
На многим саобраћајницама широм престонице евидентно је појачано присуство припадника полиције. Такође, на улице су изашла и скоро сва “паук” возила, па и овај “зелени паук” који је иначе задужен за одношење непрописно паркираних возила са зелених површина. 
 
Овог поподнева мање или веће блокаде бележе се око Младеновца, Шапца, на путу Крагујевац – Горњи Милановац, код Драче, Прељине и Чачка. 
 
На прилазима Газели, код “Сава центра”, непосредно пре 17 часова окупило се неколико десетина грађана. Међутим, полиција им није дозволила излазак на ауто-пут, а како незванично сазнајемо више особа је приведено у ПС Нови Београд.
 
Извор: blic.rs