Почетна Актуелно Да ли Вучић спрема цензуру интернета и затварања медија пред издају Косова?

Да ли Вучић спрема цензуру интернета и затварања медија пред издају Косова?

by pera

СНП “Наши” обраћа се јавности са сумњом да Александар Вучић спрема обрачун са свим политичким неистомишљеницима на тај начин што ће увести цензуру интернета и свих медија који нису под његовом контролом.

Као што је свима добро познато Александар Вучић контролише већину медија у Србији, неке лично оснива, а неки су на његовом платном списку и финансира их из црних фондова.

Преко медија Вучић апсолутно контролише јавно мњење и грађанима Србије форматира мишљење од догађаја до догађаја. Баш онако како је то радио и деведесетих година, наслови који су били актуелни тада, нису се променили ни до данашњих дана. О томе нам најбоље сведочи лист Информер.

 

Међутим, како то обично бива код диктатора попут Вучића показало да се ипак сви не могу бити исконтролисани и да постоји велики број слободних интернет портала и Фејсбук који му заправо и највише смета.

Управо због тога, протеклих дана смо могли видети различите акције из његове кухиње попут “тровања воде у Београду” које Вучићу служе као изврстан параван како се обрачунати са неистомишљеницима и лажима на интернету “и да се врло брзо мора пронаћи модел да се томе стане на крај”, што је била једна од изјава Александра Вучића као и Небојше Стефановића која се вртела читав дан на телевизији. А коју се касније као папагаји понављали њихови плаћени аналитичари.

Овакве изјаве да се мора стати ширењу лажи које долазе са Фејсбука и слободних портала су управо оно што је неопходно Александру Вучићу пред најављену издају Косова.

На тај начин биће контролисан и последњи вид бунта и отпора човеку који је умислио да је ВЕЛИКИ БРАТ и му је лично од Бога дато право да контролише не само шта ћемо писати и рећи, већ шта ћемо и мислити.

Најгоре у читавој ситуацији је што ово Вучићу није први пут да покушава тако нешто.

Сетимо се се његовог министровања у време Слободана Милошевића и како су се гасили медији, али и како су завршавали поједини новинара после медијских прогона и линча које је предводио Александар Вучић.

Сада је ситуација много озбиљнија, а тај бивши министар информисања је председник Србије и управо он треба да спроведе издају.

Милите о томе.

Информативна служба

СНП “Наши”