Почетна Колумна Геј парада је ВУЧИЋДАН!

Геј парада је ВУЧИЋДАН!

by pera

Геј парада је Вучићдан. Није лако бити председник Србије. То најбоље зна Александар Вучић који је читавог себе дао за бољитак нације и за наше боље сутра.

Пише: Иван Ивановић

Замислите како је њему, када мора да испрати све медије шта ко говори о њему, или када не спава ноћима и смишља нове медијске спинове како би опстао на власти, или када пред собом добије нове задатке западних амбасадора шта још треба да изда и прода.

Својим тешким радом, окупан знојем и сузама, када чак и не иде у тоaлет, Вучић нам је свима показао да постоји и нека друга Србија. Другачија од оне на коју смо навикли. Србија рада, где нас је просто срамота колико добро живимо.

Где нема несрећних и незадовољних, где се отвара на стотине фирми, и грађани просто живе у једном земаљском рају. Наравно, увек има и злих језика који ће тврдити све супротно од онога што прича председник и зато би ми као народ, баш у инат таквима требали да се одужимо овом намученом човеку.

Дуго сам размишљао, шта дати човеку који има све. Обијао сам главу данима и коначно сам се сетио. Један дан у години треба посветити нашем председнику као што га је некада имао и Маршал Тито са којим често воли да се пореди. Али знајући председника он никада не би прихватио да тај празник буде његов рођендан или нешто слично, јер он је скроман човек.

Свашта ми је падало на памет и онда ми од једном сину. Такав човек мора имати велико славље које ће се одвијати београдским улицама њему у част. А пошто је председник стекао надимак који му грађани наденуше од милоште и који му узвикују на свакој спортској манифестацији, догађају или слављу, најбоље би било да Дан Председника буде Геј Парада.

Замислите само то весеље када улицама Београда крену раздрагани полу голи гејеви, насмејане лезбејке, транџе, и сви у рукама носе слике председника и узвикују његово презиме и надимак… Све окупано дугиним бојама, гола дупета гејева, необријане браде транџи, лезбејке се љубе, са звучника трешти чил музика… Има ли већег поклона нашем председнику.

Коначно да се и ми одужимо овом човеку како доликује. Један дан годишње носиће назив по његовом имену. Нека од данас Геј Парада буде Вучићдан. Председниче нека ти је са срећом!

Политикон