Почетна Политика СНП НАШИ – Позивамо Србе да не гласају за СНСД и Милорада Додика!

СНП НАШИ – Позивамо Србе да не гласају за СНСД и Милорада Додика!

by pera

СНП “Наши” позива све Србе из Републике Србе да на предстојећим “Општим изборима” откажу поверење Милораду Додику и његовој странци СНСД.

Милорад Додик већ годинама функцију користи искључиво за лично богаћење, а сада је отворено стао и на листу оних који се залажу за издају Косова и свакодневно заступа ставове шиптарских лобиста о цепању Србије.

СНП “Наши” напомињу да Милорад Додик НИЈЕ Република Српска, већ је реч о обичном преваранту који годинама манипулише Србима и њиховим интересима, а своју политику и ставове мења као чарапе.

Сетимо се само његових речи да је за њега Република Српска геноцидна творевина коју треба укинути, да би сада глумио великог Србина и родољуба који је брани.

Иста ствар је и са његовим ставовима око Косова. Има ли игде Србина на свету, а који није албански лобиста и издајник који се залаже за поклањање Косова шиптарским терористима?

Осим Милорада Додика и њему сличних политичара у Србији, ми нисмо чули.

СНП “Наши” позива све часне и честите Србе у Републици Српској да не гласају за Милорада Додика и стану у заштиту Републике Српске и Косова и Метохије, а да издајник који гледа само личну корист и партијски интерес коначно оде на сметлиште историје.

Информативна служба

СНП “Наши”