Почетна Актуелно СНП НАШИ – Вучић опет у љубави са Мишковићем!

СНП НАШИ – Вучић опет у љубави са Мишковићем!

by pera

СНП “Наши” поставља питање Александру Вучићу како је Мирослав Мишковић од “злогласног” тајкуна стигао до добротвора који покреће пројекат “Наше село” и развој пољопривреде у неразвијеним пределима и обнову села у Србији и то уз пуну подршку Српске напредне странке?

Мирослав Мишковић од једном постаје пожељан на режимским меидјима и његове фотографије   са  напредњачким председником општине Бошком Ничићем преплавиле су медије у Србији.

СНП “Наши”  поставља питање Александру Вучићу да ли је Мирослав Мишковић платио рекет Андреју Вучићу па је одједном због тога постао пожељан бизнисмен који ради за добро Србије, или је у питању неки други модел како се од “највећег криминалца” постаје добротвор који обнавља српска села и пољопривреду?

У Србији свако ко не плаћа рекет породици Вучић моментално постаје државни непријатељ и криминалац и поред тога што још нико од особа које је Александар Вучић китио тим епитетима није осуђен.

СНП “Наши” пита да ли заиста од њих нико није крив, и ако није крив када ће Александар Вучић због тога ради, или се ради о класичном рекетирању како би се купио опроштај кирминалних дела?

Информативна служба

СНП “Наши”