Почетна Актуелно РУСКИ ОБАВЕШТАЈАЦ – Шешељ је из Хага пуштен по налогу Енглеза!

РУСКИ ОБАВЕШТАЈАЦ – Шешељ је из Хага пуштен по налогу Енглеза!

by pera

Из високих обавештајних кругова у Руској Федерацији у јавност је процурела вест која се тиче Војислава Шешеља лидера СРС.

На трибини која је одржана пре пар недеља у Москви у Институту за Балкан, Василиј Степанович који је био један од говорника испред института је изјавио да је из високих обавештајних кругова сазнао да је Трибунал у Хагу чувеног спрског националисту Војислава Шешеља пустио по налогу МИ6.

Тема трибина је била “Ширење НАТО-а на Балкану” , а када су се дотакли теме о Србији и њеном за сада неутралном статусу, говорници су махом закључили да ће и Србија врло брзо постати члан НАТО, а да о томе најбоље сведочи да су у Србији чак и опције које су АНТИ-НАТО махом њихове испоставе, попут Војислава Шешеља који је по налогу енглеске обавештајне службе пуштен из Хага како би кроз своје деловање дискредитовао про-руске странке и олакшао признавање независности Косова.

Између осталог Степанович је и рекао “да су сви честити Срби страдали у Хагу, осим Шешеља и свих осталих који су радили за запад”.

Србија се налази на корак од издаје Косова и уласка у НАТО , а све захваљујући страним агентима, а о томе најбоље сведочи да је читава странка Војислава Шешеља била расадник про-западних кадрова и агената, закључио је Василиј Степанович.

Институт за Балкан