Почетна Политика ВИДОВИТИ ДЕДА МАКСИМ – Вучић пада са власти, нико неће да зна где је побего!

ВИДОВИТИ ДЕДА МАКСИМ – Вучић пада са власти, нико неће да зна где је побего!

by pera

Чувени шумадијски видовњак који је током 2018. године најавио протесте и пад Вучића са власти, поново је био гост Политикона, односно ми смо били његови гости.

Деда Максиме, био си у праву када си најавио да ће почети протести против председник Вучића. Како си знао за то?

Е дете моје, млого је таких прошло кроз ове авлије ко ти што си, и исто ми нису веровали. Прође време, кад ете их, јаооо Максиме, све си био у праву. Реко ви ја пре, то је дар од Бога, лепо видим ствари које ће се десу. И ово сам све видео, и реко ти ја ономад шта ће се издешава, а ти се смејеш у ту столицу, врпољиш се. Знам ја шта мисиш, лупа деда, матор излапио…

Али и ти се врати као и сви до сад. Зло немож дуго да издржи. Има рок трајања. Брзо се уквари. Такви` сам се ја нагледо у мом животу ко Вучић. Појави се, јаше народ, лаже, прича свашта, и брзо таки оду са власти.

Јел ове године деда Максиме одлази он са власти?

Па знаш ти то боље од мене. Ти си из велеграда, а ја сам сељак обичан. (Прича ми то деда, а брк му се смеје и наставља) Иде, оде зло са власти ове године. Има се праћаака ко риба на сувом, ал ниш неће му помогне. Готов је он. Диго се народ. Много је лош човек. Лажов. Пробаће он још свашта да остане на власти, ал нема ту помоћи. Све ће више народа да буде на улицама, а онда ћеу један дан сви да се скупе у Београду, и тад ће он да спадне са власти.

Само ће да нестане. Нико неће да зна де је.

После ће се тек сазна да је отишо у Русију. А брат ће му остане овде у затвору.

Ма јеси ли ти сигуран деда Максиме у то што говориш?

Ти мен ниси верово ни пре шта ти причах, па еве те код мене опет. Све сам ја то видо још прошле године. Ово је година кад ће се то деси.

Наставиће се