Почетна КУЛТУРНА ПОЛИТИКА Промоција књиге “Мрежни рат против Срба – Среда 13. фебруар у сали Српског културног центра “Ћирилица”

Промоција књиге “Мрежни рат против Срба – Среда 13. фебруар у сали Српског културног центра “Ћирилица”

by pera

Промоција књиге “Мрежни рат против Срба” аутора Слободана Стојичевића oдржава се у среду 13. фебруара у 18 сати у сали Српског културног центра “Ћирилица”, ул. Скерлићева 12. у Београду (поред Народне библиотеке Србије). Улаз је слободан.

На промоцији ће говорити књижевник, новинар и православни публициста др Владимир Димитријевић; новинар и публициста Марко Танасковић и аутор књиге Слободан Стојичевић.

Kњига описује и анализира специјални рат који САД воде против српског народа. Главни циљ мрежног рата – је освајање и поробљавање одређеног друштва али не војним већ цивилним средствима – друштвеним мрежама успостављеним између друштвених субјеката, вез коришћења обичног, класичног оружја, а по могућностима и без било какве директне војне агресије. 

– Данас је већ практично потпуно своједно која “политичка опција” или “политичка партија”  ће добити изборе и преузети власт у Србији. Власт (владаоци) у Србији више нема реалну власт – без обзира ко је на власти. Реалне полуге моћи су у рукама странаца и мрежних оператера. Српским политичарима се само привремено делегира обављање одређених послова – наводи Стојичевић.

На промоцији књиге “Мрежни рат против Срба” можете купити по акцијској цени од 500 динара. 

Извор: Правда