Почетна Политика ШЕШЕЉ И МУФТИЈА ВЛАСНИЦИ ИСТЕ ФИРМЕ!

ШЕШЕЉ И МУФТИЈА ВЛАСНИЦИ ИСТЕ ФИРМЕ!

by pera

СНП “Наши”дошао је до ексклузивних података да је Војислав Шешељ постао власник петине компаније  “Ретреф” која је иначе била у власништву Муфтије Зукорлића који је део стекао преко своје “Муфти фондације”.

Директор компаније је Самир Шкријељ, један од њених сувласника. Удео у овој фирми има и Мевљуд Дудић, који је Зукорлића заменио на месту муфтије. Поред њих, сувласници су и Сељамудин Јеребичанин и Шериф Марукић, власник телевизије „Јединство“. Сви сувласници имају једнак удео од по 20 одсто. „Ретреф“ је основан у новембру 1999. године у Новом Пазару, а седиште му је на адреси на којој је регистрован и Мешихат Исламске заједнице у Србији чији је Зукорлић био дугогодишњи поглавар. Након три године, „Рефреф“ је у јулу 2002. основао Интернационални универзитет у Новом Пазару у којем је Зукорлић био дугогодишњи председник и први ректор.

Рачун ове фирме је у блокади од краја јануара 2018. Компанија „Рефреф“ има истоимени радио са локалном фреквенцијом.

По сазнањима СНП “Наши” Муфтија Зукорлић је на овај начин наградио Војислава Шешеља за политичке услуге које добија од њега, а које се махом односе на обрачун са политичким неистомишљеницима Муфтије Зукорлића. Компанија је параван запрање прљавог новца који Војислав Шешељ добија из црних фондова.

Информативна служба

СНП “Наши”