Почетна Актуелно ДЕСНИЦА ПОЗВАЛА НА ПРОТЕСТ ПРОТИВ ВУЧИЋА!

ДЕСНИЦА ПОЗВАЛА НА ПРОТЕСТ ПРОТИВ ВУЧИЋА!

by pera

Српски народни покрет Наши издао је саопштење у којем наводе да је Александар Вучић диктатор који спроводи план признавања независности Косова и Метохије од стране Србије, и то покушава да завије у разне медијске лажи и трикове, попут замене речи “издаја” у “разграничење”, и позивају све грађане да изађу на велики протест 13. априла у 15 часова.

Њихово саопштење преносимо у целости:

СНП “Наши” позива све грађане на велики протест опозиције против Александра Вучића 13. априла у Београду од 15 часова.

Александар Вучић је диктатор који спроводи план признавања независности Косова и Метохије од стране Србије и то покушава да завије у разне медијске лажи и трикове попут замене речи издаја у “разграничење”.

Србија за време његове владавине доживела је и бруталну пљачку и распродају државних фирми.

Политички противници се медијски демолирају лажима, подметањима, негативним кампањама које иду толико далеко да се преко њих отворено позива и на њихова убиства.

Преко криминалних структура прети се политичким неистомишњеницима, грађани се застрашују да мора да гласају за Александра Вучића или ће бити пребијени, а где год се одржавају избори батинаши обилазе места и пребијају и прете политичким противницима СНС-а.

У Србији је за време Александра Вучића укинуто и основно Уставно право да свако има право да ради и живи од свог рада. Диктатор је то омогућио само слепим послушницима и члановима СНС-а.

Право да живи има једино Александар Вучић и његов брат Андреј Вучић који се у јавности помиње као шеф организованог криминала у Србији и координатор батинаша који крстаре градовима, прете и пребијају.

О злочинима Александра Вучића и СНС-а према српској држави и народу могу се написати хиљаде странице и зато ова криминална власт мора бити промењена.

Александар Вучић је шеф политичког крила мафијe којем је истекао рок трајања и којем је време да оде у затвор за све што је учинио.

СНП “Наши” зато позива све грађане Србије да изађу на протест како би диктаторски режим што пре пао и диктатор завршио на сметлишту историје где му је давно било место.

Информативна служба

СНП “Наши”