Почетна Политика БЛАМ ЛИДЕРА РАДИКАЛА – Шешељ се најео масног печења и ус*о се у Хртковцима!

БЛАМ ЛИДЕРА РАДИКАЛА – Шешељ се најео масног печења и ус*о се у Хртковцима!

by pera

Пред почетак Отаџбинског конгреса Српске радикалне странке у Хртковцима Војислав Шешељ је доживео тежак пех.

На приватном имању у власништву Војислава Шешеља псотављена је шатра у којој ће се окупити делегати и све је спремно за његов нови избор за председника странке.

Наравно како би све ишло по протоколу у истој шатри за окупљене биће и ручак. И то печени прасићи. И  управо због пеених прасића лидер радикала доживео је навећи блам у својој политичкој историји.

Јутрос око 9 часова Војислав Шешељ није могао да одоли тек  печеним прасићима па ја затражио да му одсеку мало, чисто како би се “омастио”.

Какав је алав по својој природи Шешељ је прождрао вруће печење које су му насекли, а затим је изашао да дочека прве делегате који су стизали. Док је стајао напољу, вруће печење је прорадило у лабушини војводе, који док је схватио шта се дешава и кренуо ка кући, није могао да издржи и УСРО се!

По речима нашег репортера који је у Хртковцима од раног јутра, то је видело само пар људи, а једна од њих је била Вјерица Радета која је скинула свој сако и ишла иза Шешеља како се не би виделе усране панталоне лидера СРС.

Шешељ је ушао у кућу у којој је остао читав сат док се опрао, а Вјерица Радета је изашла напоље и дочекивала делегате.

Све у свему, лидер СРС дочекаће нови мандат УСРАН.

То је можда и право лице докле је довео странку по доласку из Хага.

Мара Жикић