Почетна Актуелно NOVI INCIDENT – Vucicev crnokosuljas napao Srdjana Milivojevica na mitingu podrske uzbunjivacu!

NOVI INCIDENT – Vucicev crnokosuljas napao Srdjana Milivojevica na mitingu podrske uzbunjivacu!

by pera

Na početku današnjeg protestnog okupljanja građana i opozicije na skupu „Sloboda za Aleksandra“, došlo je do incidenta i fizičkog napada na jednog od predstavnika opozicije, člana IO DS Srđana Milivojevića.

Građani i predstavnici opozicije koji su se okupili na Gradskom trgu, odakle je u 14 časova trebala da krene protestna šetnja do kapije „Krušika“, u okviru današnjeg mitinga podrške Aleksandru Obradoviću, uzbunjivaču iz „Krušika“, koji je uhapšen 18. septembra pod sumnjom da je odavao službenu tajnu, prilično su bili iznenađeni kada se na skupu u četničkoj uniformi pojavio Ljubinko Andrić, član SNS, nekadašnji direktor JP „Poleta“, a sada zaposlen u tržišnoj inspekciji.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, Andrić je u jednom trenutku, uz povike, psovke i pretnje, prišao i fizički nasrnuo na Srđana Milivojevića. Andrić, koji se često u javnosti predstavlja kao „četnički major“ i neformalni lider organizacije „Četnici Valjevo“, uz povike „izdajnici“, „rasturiću vam skup, kao što sam rasturio Žene u crnom“, „ponižavate vojvodu Mišića“ i „Aleksandar Obradović je izdajnik koji je prodao državne tajne“, nasrnuo je na Milivojevića pokušavši da ga udari.

Međutim, reagovalo je obezbeđenje protestnog skupa i udaljilo ga ali je on, kako javlja naš reporter, nastavio da dobacuje „da će se vratiti sa svojim ljudima“.

Nakon što je novi incident sprečen, građani i predstavnici opozicije krenuli su sa Gradskog trka u protestnu šetnju do „Krušika“, gde je planirano obraćanje medijima.

VAMA MEDIA