Почетна Колумна СА МИЛОМ ПРОТИВ МИЛА – Андрија Мандић лажни опозиционар

СА МИЛОМ ПРОТИВ МИЛА – Андрија Мандић лажни опозиционар

by pera
Шизофрена политика политичара  балканских државица није ништа ново ни чудно. Али и када мислите да вас нико више не може изненадити својим ставовима и изјавама, неко се пронађе да то оповргне.
Овога пута за то се побринуо Андрија Мандић председник Нове српске демократије који је гостујући по бројним српским режимским медијима спевао оде и похвале Александру Вучићу.
У емисији “Хит твит” на телевизији Пинк изјавио је  “да од времена краља Александра нико више није помогао Србима у Црној Гори од Александра Вућића”.
Андрија Мандић у Црној Гори се представља као љути опозиционар и политички противник Мила Ђукановића, а последњих дана упутио је чак и претње властима  да уколико не повуку Закон о слободи вероисповести да ће “испунити дужност на коју су нас заветовали преци”, напомињући да је Црна Гора пуна “закопаног оружја”.
Сада доолазимо до кључног питања.
Како Андрија Мандић може да подржава Александра Вучића, а у исто време да се бори против режима Мила Ђукановића?
Ако се питате какве то има везе једно са другим, сада ћемо вам и то објаснити.

Током 2007 и 2008.године у Хотелу Риц у Паризу више пута су се састали Мило Ђукановић и Цане Суботић са Александром Вучићем и Томиславом Николићем. Тада су се договорили о формирању Српске напредне странке, финансијској сарадњи и ослобађању Цанета Суботића након доласка напредњака на власт.

„Ако имате о мени нешто противзаконито, реците. Нећу никоме да се правдам због чега сам и колико дуго био у „Рицу”. У том хотелу смо попили само киселу воду. Имали смо пара и платили, а цена није била превисока“ – рекао је за „Блиц” 2009. године Александар Вучић.

Томислав Николић је тада  изјавио да су он и Вучић случајно срели Мила Ђукановића у Рицу, али сусрет са осумињченим за криминал Станком Суботићем Цанетом није признао. Ноћење са доручком у Рицу кошта од 550 до 13.000 евра.

Овакви “случајни” сусрети Мила Ђукановића и Александра Вучића су учестали, а копча која их годинама спаја је по злу чувени Беба Поповић.

Александар Вучић је  учествовао и у режираној операцији спашавања Мила Ђукановића на изборима када је откривен измишљени “државни удар”, а на крилима тог догађаја да се спрема државни удар и да му се спрема убиство од стране грађана Србије и Русије, Мило Ђукановић је опстао на власти.

Питамо се да ли Андрија Мандић зна да су се у Вучићевој кући у Јајинцима састајали са њим  Мило Ђукановић и Палестинац Мухамед Дахлан, припадник палестинске тајне служе за којим је расписана Инерполова потерница и који се терети за трговину оружјем.

Како Андрија Мандић онда може бити за Вучића, а против Мила?

Одговор је јасан.

Никако.

Са Милом, а против Мила, не иде друже Андрија никако.

И Србија је пуна лажних опозиционара као што си и ти у Црној Гори.

Док је Милу и Вучићу тебе и теби сличних, за своју политичку судбину не требају се секирати.

Политикон