Почетна Актуелно Иринеј Буловић промовише Вучића на сајту СПЦ!

Иринеј Буловић промовише Вучића на сајту СПЦ!

by pera

Сива еминенција зла у СПЦ, а познат као патријарх уместо патријарха, Иринеј Буловић, искористио је сајт СПЦ како би на њему објавио обраћање Александра Вучића.

Ово обраћање пропраћено је преко режимских медија да је “СПЦ први пут у историји пренела обраћање неког председника”, чиме покушава да се скрене пажња са догађаја да Александар Вучић није смео да оде у Црну Гору за Бадњи дан, односно да му је српски народ упутио јасну поруку да није пожељан.

Александар Вучић претрпео је велики пораз и коначно се у јавности разоткрила чињеница да су сви догађаји у Црној Гори  кооррдинисани између Вучића и Ђукановића, што је српски народ итекекао препознао и председника Србије окарактерисао као издајника.

Иринеј Буловић и Патријарх Иринеј отворено помажу Александру Вучићу у пројекту “назависног Косова” и они су ти који покушавају да издаја коју Вучић најављује прође што безболније.

Срамни догађаји у СПЦ и узурпација сајта од стране Иринеја Буловића су само још једно сведочанство да је он одавно престао да служи Богу.

Од Иринеја, постао је Злиринеј.

Политикон