Почетна Актуелно САЗНАЈЕМО – Вучић одбио да да подршку Србима у Црној Гори!

САЗНАЈЕМО – Вучић одбио да да подршку Србима у Црној Гори!

by pera

Портал Политикон добио је ексклузивну вест да након састанка председника Србије одржаног са представницима Срба у Црној Гори, Александар Вучић је одбио да им да подршку и било какав вид помоћи.

Срби у Црној Гори и дефинитивно не могу да рачунају на било какву помоћ од Србије, барем од оне званичне, јер је председник Србије на састанку који је одржан одбио да им да било какву подршку и помоћ.

Александар Вучић очигледно не жели да повлачи било какве потезе који ће  нашкодити Милу Ђукановићу, а сада је то и његов званичан став.

Мило Ђукановић је један од оснивача Српске напредне странке, а потврђено је и његово присуство у хотелу Риц у Паризу када су Александар Вучић и Томислав Николић имали састанак са обавештајцима, са којима су договарали цепање Српске радикалне странке.

Мило Ђукановић и Александар Вучић повезани су и бројним пословним  диловима о којима бруји јавност и у Србији и у Црној Гори.

Тако да не треба да нас чудо Вучићево одбијање за давање подршке Србима који већ недељама организују протесте у Црној Гори.

Политикон