Почетна Актуелно МИЛОШ КОВАЧЕВИЋ – Лажни вучићевски Русофил!

МИЛОШ КОВАЧЕВИЋ – Лажни вучићевски Русофил!

by pera

Да је Српска напредна странка саткана од превараната и пробисвета свих врста и фела сведочи и Милош Ковачевић, члан Српске напредне странке и по потреби лажни Русофил.

Овај лажни Русофил на задатку руководилац је опскурне режимске НВО која се зове Центар за српско руску сарадњу, а чији је једини задатак да се издаја и анти-руска политика Александра Вучића што више сакрије и забашури иза лажне љубави према Русији.

Овакве организације и њихови “руководиоци” су пуки извршитељи политичких марифетлука и превара Александра Вучића.

Овом приликом постављамо пар питања “руководећем органу” , који више подсећа на локалног касапина из Ваљева него на човека који зна да уради било шта озбиљније у животу, а да се не односи на јављање на телефон да уради шта му јављају из централе СНС-а.

Питања за МИЛОША ОРГАНА:

Као велики РУСОФИЛ, зашто твој шеф Александар Вучић није дао имунитет Српско руском центру у Нишу?

Зашто Александар Вучић продаје мине које су произведене у Крушику Украјини и да ли се љубав према Русији изражава у томе да од тих мина погине што више Руса?

Зашто је РТС за време власти Александра Вучића постала гебелсовизија са које се непрекидно емитује анти-путиновска пропаганда?

Зашто је твој шеф у сарадњи са Бебом Поповићем обрукао Русију са лажном шпијунском афером када су помагали диктатору Милу Ђукановићу да организује лажни државни удар у Црној Гори како би опстао на власти, а за то су оптужили Русију.

Зашто Александар Вучић од Русије тражи да не инсистира на резолуцији 1244 , већ инсистира на бриселском споразуму који је отворена издаја и најгрубље кршење Устава Републике Србије?

Зашто као велики Русофил подржаваш твог шефа у криминалним активностима на Косову и Метохији и улазак у Владу Српске листе са шиптарским терористима Тачијем и Харадинајем?

Гледајући твоје фотографије, рекли би да си суженог интелектуалног капацитета и да ћеш тешко схватити шта смо те питали.

У то име, замоли шефа Александра да нам одговори на ова питања, а ти се слободно врати на посао у касапницу.

Тамо је све јасно и надасве укусно.

Русофилу!

Политикон