Почетна Актуелно МУП и БИА да се званично огласе поводом навода у тексту КРИК-а!

МУП и БИА да се званично огласе поводом навода у тексту КРИК-а!

by pera

Текст истраживаћког портала КРИК у којем се аутори позивају на званичне документе из Министарства унутрашњих послова Владе Републике Србије  и Безбедносно информативне агенције, а у којима се налазе наводне везе људи из врха државе са лицима из криминалног миљеа у јавности је покренуо за све грађане врло битно питање, а то је да ли стварно људи из врха власти сарађују са криминалцима!?

Како ово питање не би било у домену шпекулација и дневне таблоидне кампање сматрам да МУП и БИА морају хитно да изађу са званичним ставом о веродостојности докумената и извештаја на које се позивају аутори поменутог текста о рату криминалних група на Балкану.

Лично сматрам да је радикални обрачун са мафијом једна од кључних ствари која се у Србији мора урадити како би се држави вратио пуни суверенитет. Свако за кога се буде доказало да је на било који начин повезан са криминалним активностима, а поготово са пословима трговине дрогом мора доћи под удар закона и мора му се одузети нелегално стечена имовина.

У супротном Србија ће уместо уређене европске државе бити сведена на Балканску Колумбију у којој царују мафијашки картели.

Мирослав Паровић, Народни слободарски покрет