Почетна Актуелно Konzervativci pozivaju na bojkot izbora!

Konzervativci pozivaju na bojkot izbora!

by pera

Konzervativni pokret “Naši”, u svom saopštenju za javnost, poziva sve članove, simpatizere, kao i sve građane na bojkot predstojećih parlamentarnih izbora u Srbiji.

Kako navode, KPN opominje javnost da je Aleksandar Vučić spremio veliki broj lažnih patriotskih i nacionalističkih organizacija da izađu na izbore.

– Sve te organizacije, tvrde oni, kriju se iza nacionalističke retorike, dok u realnosti pomažu Aleksandru Vučiću da dobije legitimitet da izda Kosovo i Metohiju. KPN neće učestvovati u davanju podrške Aleksandru Vučiću niti će mu biti dimna zavesa u pokušaju najveće izdaje u istoriji srpskog naroda. Aleksandru Vučiću je preko potrebno da što više građana izađe na izbore kako bi mogao da dobije legitimitet da su izbori u Srbiji demokratski i da se sprovode po zakonu, kako bi mogao da nastavi sa izdajom Kosova i Metohije jer je on “pobednik na izborima” – tvrde oni.

Foto: Direktno.rsFoto: Direktno.rs

Kako stoji u saopštenju, Aleksandar Vučić će se u javnosti pozivati na svoju “pobedu”, odnosno krađu koju će u javnosti predstavljati kao podršku naroda koji mu je dao legitimitet da nastavi sa svojom politikom po pitanju Kosova i rešavanju kosovskog pitanja.

– Rešavanje tog pitanja za Aleksandra Vučića je potpisivanje priznanja da je Kosovo nezavisno. U to ime, pozivamo sve da se priključe bojkotu izbora, kako bi se izdajniku Aleksandru Vučiću oduzeo legitimitet da izda Kosovo i kako bi što pre bio srušen sa vlasti – stoji na kraju obraćanju medijima Konzervativnog pokreta “Naši.

Direktno