Почетна Актуелно Посинак посланика СНС-а, пијан у општинском аутомобилу, изазвао тежак инцидент!

Посинак посланика СНС-а, пијан у општинском аутомобилу, изазвао тежак инцидент!

by pera

Аранђеловац – У два часа после поноћи у Аранђеловцу дошло је до теже саобраћајне незгоде коју је изазвало возило марке Шевролет AR 017 VA, које је иначе у власништву Општине Аранђеловац.
Возилом је управљао Милош Спасић члан Српске напредне странке и који није запослен у општини Аранђеловац, али возило је имао на коришћењу јер је посинак Милосава Милојевића посланика Српске напредне странке из Аранђеловца.
Возило је прошло кроз црвено светло на семафору и ударило у два аутомобила који су му ишли у сусрет.
Дошло је до теже саобраћајне незгоде, а код возача је полиција измерила 1,50 промила алкохола, а у олупини аутмобила налазиле су се разбацане пивске боце.


Повређени су пребачени у градску болницу и само пуком срећом прошло је без жртава.
Ово није први пут да високи функционери СНС-а и њихова деца општинским аутомобилом излазе у провод, а саобраћајне незгоде дешавале су се и раније и овога пута тај вид бахатости умало није резултирао трагичним исходом.
Грађани Аранђеловца читав догађај дочекали су са резиганцијом и преко друштвених мрежа на десетине људи тражи оставку председника општине Бојана Радовића и народног посланика Милосава Милојевића, који су одговорни за овако бахато понашање чланова Српске напредне странке у Аранђеловцу.

Политикон