Почетна Колумна ИВАН ИВАНОВИЋ – Изборно јеванђеље по Андреју Вучићу

ИВАН ИВАНОВИЋ – Изборно јеванђеље по Андреју Вучићу

by pera

Ако имате пет нераздвојних пријатеља, а волели бисте да се бавите политиком, сада је ваша шанса.
Први услов сте испунили. Има вас више него један, мада може нешто да се учини и ако сте сами. То најбоље зна Чедомир Јовановић, али нам он сада није тема.
Дакле ако вас има пет, а хоћете да се бавите политиком и да будете по медијима, ово је прави тренутак за ваш ангажман.
Прво и основно што треба да урадите је, не, не, није да имате програм, то иде после. Прво је да се јавите Андреју Вучићу. Када успоставите контакт са њим, после све иде лако и само од себе.
Он вам направи програм и одреди каква ће бити кампања.
На пример, ако волите да носите српске мајице и слушате четничке песме ви ћете бити националиста и на изборе ћете изаћи као нека патриотска организација, неког жешће патриотског имена попут “Секција за обнову Душановог царства” или “КОСОВСКИ ОСВЕТНИЦИ”… Ословљавате се са “помаже Бог брате”… а још јача је фора ако ставите да вам нека риба буде председница… да не буде, ево их они затуцани… него када вас виде сви да причају, е ево је она риба из “Осветника”…

Ако сте ипак више у неком хулиганском фазону, све ће вас обући у црно и дати неко фенси име “Кербер” нпр…
Нападате мигранте, идете у чопору да плашите бабе и те форе…
Дајете изјаве строго намрштени, мајчица уз тело и да се види тетоважа… јебиии гааа…
Ако сте можда оно умеренији или неки хајде да кажемо десни центар, обући ће вас у беле кошуљице и онда идете више по медијима са националном фреквенцијом и ту тупите једну те исту причу. Гистро критикујете власт, а у ствари цепате по опозицији, причате о суверенитету, ма знате већ која фора, то се овде врти задњих двадесет година, зонфић Коштуница Воја, али за сиротињу.
Име можете да дате на пример “Четка” да би ишчеткали сва говна која су на српској политичкој сцени. Наравно говна се не помињу, него фекалије. Тако то раде учена господа, са Сорбоне на пример.
Ако не припадате ни националистима, ни навијачима, нити центру, већ сте оно што се каже “жуто говно, пичка продана, издајник, кругодвојкаш”, е не брините ни онда ништа.
Бата Андреј је мислио и на вас.
Дакле, ако нит смрдите нит миришете, имате велике шансе да вас се окупи пет. Ту нема грешке.
Ви ћете бити странка “Европа нема алтернативу” и шатро ви се борите против ових горе националиста, који коче улазак Србије у ЕУ. По њима рокате, власт не помињете, јбг, љутиће се Енди, а ни Аца не воли када се пљује по њему. Пакујете неку ЕУ причицу и Бог да вас види.
Ако волите оно мало жешће просеравање, хипстерај и левичарење, Енди неће ни вас одбити. Даће вам неко фул име попут “Не смарај тебра” и ви ће те се борити за права подстанара, зашто не ради тролејбус 123 и оно што је најбитније борите се за “легализацију вутре”… Само ганџа и заокружи број 12!
А за праве љубитеље антисрпства и кругодвојкаштва, треба окупити само пет залудних баба и једног геја и ту већ настаје Либерални савез “Сорошеви сведоци”… ви јебете кеву свима… и левима и деснима… залажете се за независност Косова, Сребреница је геноцид, пљујете по демократској опцији која је била на власти да је све покрала и уништила ваше животе…
Облачите се исто црно као “Кербер”, али крајње демоде… ништа Арми шоп и то ложење… има Енди чуку за то, не брините ништа све ће да вам каже.
Дакле, ако може да се окупи вас пет, или сте Чеда Јовановић, правац код Андреја Вучића… имате кинту, врте вас по медијима, комшије вас респектују више него раније, ко зна шта може да им затреба.
А и јбг кад се заврше избори и не уђете у парламент, Енди увек може да вас убаци у Парове код Марића.
Исто је као и кад сте посланик, само већа кинта.

Поздрав и љуби брат!

Иван Ивановић