Почетна Актуелно ВУЧИЋ НИЈЕ ДОБИО 2 МИЛИОНА ГЛАСОВА: Крађа се мери у стотинама хиљада, ево података? (ВИДЕО)

ВУЧИЋ НИЈЕ ДОБИО 2 МИЛИОНА ГЛАСОВА: Крађа се мери у стотинама хиљада, ево података? (ВИДЕО)

by pera

На протеклим Парламентарним изборима СНС организовала је највећу крађу гласова у историји Србији а број убачених листића броји се у више стотина хиљада тврди председник Конзервативног покрета Наши Иван Ивановић.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Ивановић је оценио да је бојкот успео и да се видело да су листе које су учествовале на изборима биле “режимске листе”.

– Александар Вучић није добио 2 милиона гласова, око 800.000 листића је убачено током ових избора. Листићи су убацивани на Косову и Метохији, на територији Прешева, Бујановца и Медвеђе али и по читавој Србији. Од 14 часова када је мерена излазност завладала је паника у редовима СНС и тада је дат знак да се крене са убацивањем листића. Процентуално број убачених листића креће се од једне трећине у централној Србији и Војводини, док на Косову и Метохији је убачено  две трећине гласова за које се тврди да су изашли на изборе – рекао је Ивановић.

Он је оценио да ће Вучић сада наставити активностима за признање Косова и Метохије што доказују његове активности у данима одмах након избора.

Ивановић је оценио што листе које се представљају као патриотске које су учествовале на изборима нису прошле цензус и што су много политичари нестали са политичке сцене. Он је критиковао и оне који су у данима пре избора организовали скупове испред Парламента посебно се осврнувши на Срђана Нога.

– Ено га сад стоји сам или са четири пет људи испред Скупштине и сви му се смеју – рекао је Ивановић.

Ивановић је објаснио да је Ногов план био нереалан и да је изненађен његовим поступцима.

Правда