Почетна Интервју МИЛОШ МИНИЋ – Шуфнудле на шумадијски начин!

МИЛОШ МИНИЋ – Шуфнудле на шумадијски начин!

by pera

Портал Политикон представља вам интервју за господином Милошем Минићем.

1. Господине Минићу како би представили себе?
То је одлично клопка питање за сујетне особе. Ја сам српски коленовић по оцу родом из Крушевца, а по мајци родом из Војводства Србија, а онда сам направио вилу у Шумадији и имам своју плантажу. Значи ја сам новокомпоновани шумадијски сељак.Написао сам три књиге о српској историји и политици.
2. Шта је за вас родољубље?
Родољубље је рад, штедња, улагање у васпитање деце јер је унакажена историјска читанка, родољубље је слушање старе народне и староградске песме, то је када сте праведни и у свом свакодневном животу и у свом политичком животу.Тежњом ка правди оплемењује се и микро средина и сваки кутак српске територије.Родољубље значи педантно вођење и своје куће и државе без лажи крађе и сулакрума. Родољубље значи бескрајни презир па и ако хоћете и мржња према сваком ко напада вашу нацију.
Према свакоме ко је српски псеудонационалиста и према свакоме ко је ултралевичар аутошовиниста.
Родољубље одлично прави разлику између левичара и ултралевичара и разлику између националисте и псеудонационалисте. Родољуб зна шта је историја и колико је она важна за будућност. Родољуб не наседа на фразе и пароле, он одлично зна да су геополитичке закономерности исте и данас за његову земљ какве су биле и пре два века. Свестан је да не може његова земља да се отцепи и да се укључе ванбродски мотори и да се прикачи на неки други континент и да има неке друге пријатеље и интересе, као и непријатеље.
Родољуб није плиткоумни дигестивни тракт на две ноге него одговорна комплексна личност који свој лични и национални интерес и национални интерес не раздваја.

3. Која су прва три корака које морају урадити родољуби по ослобођењу Србије?
Масовна хапшења оних народних посланика који су ставили царину на Јарињу, који су потписали Бриселски споразум, затим министре и заменике министара, председника Владе и државе као и чланове Уставног суда који нису вршили своју дужност, а знали су сваког месеца да стрпају плату и то не малу у своје мафијашке џепове.
Стално се хапсе криминалци на улици али се не удара на карике организованог криминала а они су политичар, државни тужилац, судија… на њих мора да се удари, на мафију која кочи ПРАВДУ и ставља предмете у суду у фиоке.
Трећи је јачање српске војне индустрије увођење војног рока у Србији и Републици Српској. Осам година опака коалиција псеудонационалиста и ултралевичара југословенских шовиниста влада мученом Србијом. То је 2920 дана, а само један дан је довољан да се донесе указ о обавезном служењу војног рока и захтев Руској Федерацији да се увезе С400.

4. Која је најбоља и најгора особина српског народа?
4.Најлепша особина је то што смо поред Руса, Немаца, Јапанаца, ратничка нација, а најгора особина што брзо заборављамо ко је шта рекао, ко је крао, ко вршио кривична дела и што дозвољавамо да се такви кандидују за државне функције. Значи, најгора наша особина је неквалитетно кадрирање, комична кадровска политика која нам уништава државу, правду, полицију, судство и све остало.
5. Ко су највећи српски непријатељи?
Помодност, малограђанштина, кич, просташтво, необразовање, одсуство свести да нас Бог погледа да на сваки наш поступак, мисао и спремност тих нижих дехристијанизованих облика живота, незивилизованих облика живота да се наметну већини.
6. Када ће се Срби ослободити?
Доћи ће вођа праведник који ће дати снагу деморалисаним обесхрабреним Србима.То ће бити прави вођа, српски коленовић, опасан, образован са организационим способностима.
Знам да ће доћи.Врло скоро! Срби дигните главе будућност је ваша!


Политикон