Почетна Актуелно (VIDEO) Zastitimo porodicu Jasovic od sudskog izvrsitelja i izbacivanja iz doma!

(VIDEO) Zastitimo porodicu Jasovic od sudskog izvrsitelja i izbacivanja iz doma!

by pera

Arandjelovac – Da gradjani sirom Srbije imaju probleme sa sudskim izvrsiteljima svedoci i najnovija prica koja je digla gradjane Arandjelovca na noge.

Gradimir Jasovic izbeglica sa KiM, koji u Arandjelovcu zivi od 1999. godine obratio se javnosti sa potresnom pricom i najavom da ce biti izbacen iz sopstvenog doma od strane sudskog izvrsitelja.

Nakon ovog snimka gradjani su se organizoovali da u ponedeljak dodji ispred kuce porodice Jasovic i da ih zastite od neleglanog izbacivanja iz doma.

Poslusajte ovo potresno svedocenje:

Dragi moji prijatelji, u višegodišnjem sudskom sporu sa sudskim izvršiteljima, dok još uvek traje sudski postupak i rešenje nije doneto, javljeno nam je, i to indirektnim putem kako moramo da se ISELIMO iz kuće u kojoj živimo već 21 godinu. BEZ ikakve pravne osnove ili SUDSKOG ZAKLJUČKA, samo nam je rečeno kako će dovesti “dva autobusa puna policijskih službenika da nas isele” u ponedeljak 17.08.2020. godine.

Kakva je ovo država i kakav je ovo grad u kom se zakon ne primenjuje, već vlada korupcija i bezakonje državnih službenika?!! Ukoliko neko od vas ima neki predlog ili savet u vezi rešavanja ovog gorućeg problema, molim vas da se što pre javi. STOP SUDSKIM IZVRŠITELJIMA!!!

Извршитељ сутра хоће да исели породицу Јашовић из Аранђеловца. Разговарамо са Градимиром Јашовићем.Позивамо све Аранђеловчане да сутра, у понедељак, дођу најкасније до 9:30ч испред дома породице Јашовић, улица Цара Душана бб, преко пута перионице Микице Милојевића како би спречили исељавање породице Јашовић.

Geplaatst door Миодраг Прековић op Zondag 16 augustus 2020