Почетна Актуелно Хитно да се објави оригинал документа који је Вучић потписао у Вашингтону!

Хитно да се објави оригинал документа који је Вучић потписао у Вашингтону!

by pera

После изјаве Сузане Васиљевић, саветнице председника Републике Србије о томе да Александар Вучић није потписао документ о томе да се амбасада Србије у Израелу сели у Јерусалим отвара се питање да ли је и сам кабинет председника уопште видео документ који је у Вашингтону потписан.

Наиме, према фотографијама потписаног споразума који је доступан у јавности јасно стоји да се Вучић потписом обавезао да до јула 2021. амбасада Србије буде премештена у Јерусалим, а што је у свом обраћању током церемоније потписивања јасно у камеру изјавио и амерички председник Доналд Трамп.

Реагујући на ово и Милорад Додик, члан председништва БиХ је затражио да и ова држава своју амбдасаду у Израелу пребаци из Тел Авива у Јерусалим.

Оваква изјава Сузане Васиљевић је нова срамота за Србију и представља наставак дипломатских скандала па због тога захетвамо да се јавности на увид да оригиналан документ који је Александар Вучић потписао. Уколико у оригиналу стоји тачка по којем се Вучић обавезао да премести амбасаду Србије из Тел Авива у Јерусалим онда захетавмо да Сузана Васиљевић моментално буде смењена са свих функција.

Информативна служба Народног слободарског покрета