Почетна Некатегоризовано Млађан Ђорђевић: Министар против малолетника

Млађан Ђорђевић: Министар против малолетника

by tihomir

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић изнео је низ неистина и увреда поводом јучерашње пресуде којом су новинарка Пинка Kсенија Вучић и власник те телевизије Жељко Митровић осуђени због пласирања неистина о малолетном Д. Ђ. – сину председника покрета “Ослобођење” Млађана Ђорђевића.

Министру Ђорђевићу се из само њему познатог разлога указало да је пресуда суда “напад на Александра Вучића, Kсенију Вучић, Жељка Митровића, Србију, Српску напредну странку”.

Осуђујемо то што је министар чији ресор обухвата социјални рад, укључујући ту и бригу о малолетницима и породицама, јавно устао у одбрану тајкуна и таблоидне новинарке, који су осуђени због угрожавања права једног детета. Такође осуђујемо што наставља хајку тако што у тај случај из неког разлога увлачи и Српску напредну странку, Вучића и целу Србију, вероватно покушавајући додатно да се умили свом страначком шефу пред нову расподелу фотеља.

Подсећамо, по жељи малолетног Д. Ђ. новац од одштете ће бити уплаћен у хуманитарне сврхе, организацији “Дечја радост” с Kосова и Метохије.

Покрет Ослобођење