Почетна Актуелно ЂОРЂЕВИЋ: Ана Брнабић одлично наплатила учешће у продаји Косова

ЂОРЂЕВИЋ: Ана Брнабић одлично наплатила учешће у продаји Косова

by pera

Одговарајући на оптужбе мандатарке Ане Брнабић изнете синоћ у програму телевизије Пинк, Млађан Ђорђевић, председник покрета Ослобођење, истиче да је трагикомично када особа као што је она доводи у питање нечији патриотизам и посвећеност националним интересима Србије.

„Ана Брнабић говори о интересима Србије, а седи у врху власти која преговара и тргује Косовом и Метохијом као на пијаци, власти која је нацртала границу између Србије и Косова, и која потписује Вашингтонски споразум којим позива Израел да призна независно Косово“, каже Ђорђевић и додаје:

„Ана Брнабић толико добро брани интересе Србије, да су фирме њеног брата у последње две године извукле 40 милиона евра из буџета Србије преко сумњивих послова са јавним предузећима и министарствима. Само из ЕПС-а је та породична мануфактура извукла 20 милиона евра од 2018. године. Подсетићу, према јавним подацима, Ана Брнабић живи у стану величине 328 квадратних метара вредности пола милиона евра, који отплаћује са платом премијерке која износи тек нешто више од хиљаду евра. Мени се чини да је њено заступање националних интереса Србије одлично наплаћено.“

Србија је држава заробљена у криминалу и корупцији, сматра Ђорђевић, и наглашава да је „цела клика на власти веома добро наплатила учешће у продаји Косова и Метохије“.

Лидер покрета Ослобођење каже да није на мандатарки да одлучује ко ће бити кандидати за председника и ко ће сменивати Вучића:

„То ће одлучити народ и то ће се десити вољом народа. Србија се буди и Србија ће бити ослобођена. Нећемо, као што нам поручује Ана Брнабић, ићи у Русију да се бавимо политиком. Ослобађаћемо Србију“.

„А уколико Ана Брнабић има нешто против Русије, слободна је да то саопшти директно Лаврову и Путину – онда када дођу, пошто у последње време заобилазе Брнабићку и њеног шефа као да су кужни. Уместо што глуме хероје у намештеним телевизијским емисијама“, поручује председник покрета Ослобођење.

Извор: srbin.info