Почетна Некатегоризовано Вучић је месецима водио медијску харангу против Митрополита Амфилохија!

Вучић је месецима водио медијску харангу против Митрополита Амфилохија!

by pera

Александар Вучић, човек без образа и морала, месецима у назад је водио прави рат против Митрополита Амфилохија јер је јавно о њему говорио да је издајник и да ће издати Косово.

Сви Вучићеви режимски медији попут Информера, Ало, Телеграфа, Пинка, Блица… и многих других свакодневно су пласирали најгнусније лажи и неистине о Митрополиту. Од тога да цепа СПЦ, па све до тога да то ради са Милом Ђукановићем, који је иначе најближи сарадник Александра Вучића и оснивач СНС-а, па до тога да Митрополит спрема Вучићу “сачекушу” ако дође у Црну Гору.

Александар Вучић и његова машинерија лажи бранили су Мила Ђукановића по сваку цену пре избора у Црној Гори, а након избора настављена је кампања преко Вучићевих медија против Митрополита и покушавало се на све могуће начине да се не формира нова Влада у Црној Гори.

По смрти Митрополита, Александар Вучић изјављује саучешће српском народу и говори о великом губитку за СПЦ, али се потајно радује јер га више нема, како му не би кварио издају Косова и криминалне послове које има са Милом Ђукановићем.

Истина не сме да се крије како се Јуде у српском народу не би криле иза лика Митрополита Амфилохија.

Поготово не Александар Вучић који је користио сваки секунд како би му загорчао живот преко својих медија и то на најгори и најбруталнији начин.

Александар Вучић је оптуживао Митрополита за оно што је заправо он сам.

Јуда и издајник сопственог народа, Цркве и државе.

Политикон