Почетна Актуелно “Лажеш као твој шеф Вучић”: Млађан Ђорђевић одговорио на лажи Небојше Крстића – СА СВЕ ДОКАЗИМА!

“Лажеш као твој шеф Вучић”: Млађан Ђорђевић одговорио на лажи Небојше Крстића – СА СВЕ ДОКАЗИМА!

by Stefan Milanovic

Небојша Крстић на свом Твитер налогу већ дужи временски период износи лажи против Млађана Ђорђевића, председника покрета Ослобођење.

Крстић је наиме, у спорном твиту, навео да су Вук Јеремић, Млађан Ђорђевић и он (Небојша Крстић) били саветници бившег председника Бориса Тадића, а онда и сам себи поставио неколико питања и сам себи и дао неколико одговора, у којима је сугерисао Млађану Ђорђевићу, “како не може да оптужује Вучића за издају”, ако су, како је навео Крстић, они тада били саветници председника Тадића, а у том периоду су они питањем Трибуналу “практично дали легитимитет Косову*”, навео је Крстић на свом Твитер налогу.

Међутим, то што је Крстић написао на свом Твитер налогу је лаж. Све то је демантовао Млађан Ђорђевић са све доказима.

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић је навео да је питање Трибуналу, које Крстић наводи и којим оптужује Ђорђевића, постављено у августу 2008. године, а да је он (Млађан Ђорђевић) на функцију саветника тадашњег председника Србије Бориса Тадића изабран месец дана касније.

“Брале, сигурно се сећаш да је питање које помињеш било постављено у августу 2008, а да сам ја тек у новембру дошао у кабинет као саветник. Зато не делим с тобом никакву одговорност око тога, а ти лажеш као твој шеф Вучић”, написао је Млађан Ђорђевић на свом Твитер налогу.

Ђорђевић је, потом, на практичан начин, са све доказима, разоткрио неуспели покушај пласирања лажи Небојше Крстића усмерених да на његову (Млађанову) дискредитацију.

У наведеним скриншотовима се јасно види да је питање Трибуналу постављено 15. августа 2008. године, а да је Млађан Ђорђевић на функцију саветника председника државе именован 19. септембра 2008. године, а у кабинет дошао у новембру. Дакле, Млађан Ђорђевић није могао бити крив за шта га Крстић опужује, јер у време предаје резолуције Србије о Косову уопште није ни имао функцију.