Почетна Колумна Кузовић (ОСЛОБОЂЕЊЕ): Србија се у једном дану задужила са 3.2 милијарди евра, мора да се стане са уништавањем домаће привреде

Кузовић (ОСЛОБОЂЕЊЕ): Србија се у једном дану задужила са 3.2 милијарди евра, мора да се стане са уништавањем домаће привреде

by Stefan Milanovic

Професор доктор Душко Кузовић, испред покрета Ослобођење, реаговао је на вест потписивања уговора министарства грађевинарства и кинеске компаније CRBC.

Министарство грађевинарства Србије и кинеска компанија CRBC потписали су комерцијални уговор о пројектовању и извођењу радова на изградњи комуналне инфраструктуре у Србији.

„Домаће фирме се затварају, јер немају посла, радници остају без плата, деца без будућности, а министар Томислав Момировић са осмехом 3.2 милијарде евра даје странцима да воде посао“, наглашава проф. др Душко Кузовић.

Такође, потписан је и комерцијални уговор о пројектовању и извођењу радова на изградњи инфраструктуре за одлагање комуналног чврстог отпада у Србији, чија је вредност невероватних 3,2 милијарде евра.

Такође, Душко Кузовић је навео и податак да у Србији има преко 30 000 инжењера и да су они посветили живот својој професији, јер се та струка не може за трен научити нити диплома купити, као и да ће за све ово што власт ради, једнога дана одговарати пред судом.

„За то ћете одговарати и ви и саучесници из иностранства који су вас свели на оловку која у име народа потписује токсичне уговоре, а у корист страних компанија“, рекао је Кузовић у саопштењу и додао да мора да се престане са уништавањем домаће привреде.