Почетна Колумна ЂОРЂЕВИЋ:”Девет година Вучићеве власти је требало Европском парламенту да примети да нешто у Србији није у реду”

ЂОРЂЕВИЋ:”Девет година Вучићеве власти је требало Европском парламенту да примети да нешто у Србији није у реду”

by Stefan Milanovic

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић осврнуо се на свом Фејсбук налогу наизвештај Владимира Билчика Европском парламенту. Ђорђевић је оштро осудио и власт и Европску унију, рекавши да “девет година опште пљачке, преузимања друштва од стране мафије, гашења медија и демократије”, а Европа тек сада види неке ствари.

Текст објављен на Фејсбук профилу Млађана Ђорђевића, лидера покрета Ослобођење, преносимо у целости.

https://www.facebook.com/mladjandj/posts/179807353912181

“Девет година Вучићеве власти је требало Европском парламенту да примети да нешто у Србији није у реду. Девет година опште пљачке, преузимања друштва од стране мафије, гашења медија и демократије.У новом извештају Владимира Билчика Европском парламенту наћи ће се амандмани који помињу аферу Јовањица, пљачку Крушика, Телеком, рушења у Савамали, као и јавне нападе и говор мржње према политичким противницима и независним медијима.Зашто баш сад? Јако су се забринули за демократију у Србији и добробит грађана Србије? Стало им је до поштовање закона?Наравно да не. Сетили су се тога јер тако заврћу руку Вучићу и подсећају га да је време да испуни оно за шта су га довели. Да ускоро потпише правно обавезујући споразум са тзв. Косовом. Што значи: признање и столица у УН.Неће им требати много тог притиска, Вучић ионако на све преговоре носи белу заставу. Зато што му од западне подршке и новца зависи власт у Србији. Баш брига запад за корупцију и демократију у нашој земљи, њих занима једино да испунимо задату агенду. Док год им Вучић предаје Косово, Републику Српску, свађа нас са Русијом и приближава НАТО, ради све што му кажу у вези миграната, они ће га подржавати на власти.Или ћемо га сменити ускоро и срушити тај накарадни режим, или ће својом велеиздајом направити мрљу на нашој историји.И нека хвала, господо из Европског парламента. Не треба нам ваша помоћ. Сменићемо га сами. Ово је наша ствар. А он је ионако ваш човек, девет година сте га тапшали по рамену, само наставите тако и даље”, написао је Млађан Ђорђевић на Фејсбуку.