Почетна Актуелно ПЕТАР ДРАГОЈЛОВИЋ – СНС бот који жели да постанe Владика!

ПЕТАР ДРАГОЈЛОВИЋ – СНС бот који жели да постанe Владика!

by pera

У мору разноразног талога и муља који не бира средства како да дође до функције у ова зла “напредна” времена истиче се и један игуман.

Петар Драгојловић игуман манастира Светог Архангела Михаила у селу Кусадак је један од виђенијих СНС ботова који безобизирно напада све оне који се налазе на путу Александру Вучићу.

Бот Петар Драгојловић не бира речи када се са неким треба обрачунати, па је тако више пута одрађивао бот кампању за криминални нарко картел Мила Ђукановића и активно учествовао у покушајима да се овај злогласни картел врати на власт у Црној Гори.

Бот Петар Драгојловић као мету често поставља Здравка Кривокапића, премијера Црне Горе и оптужује га да “гази Јеванђеље”, а у својој најновијој тиради оптужује Кривокапића за “пинокијевске и шизофрене изјаве”.

А шизофрене и пинокијевске изјаве на које се позива бот Петар Драгојловић су искључиво покушаји да се преко лажи и измишљотина о премијеру Здравку Кривокапићу ослаби његов утицај у Црној Гори и покуша да се на тај начин врати на власт Мило Ђукановић партнер у криминалу Александра Вучића.

Бот Петар Драгојловић отворено помаже Александра Вучића и картел на чијем је челу, а све надајући се да ће за своје заслуге постати Епископ.

Петар Драгојловић не да не може постати епископ, него за своја непоочимства којима ћемо се тек бавити мора бити рашчињен и одговарати пред црквеним, али и пред грађанским судом.

Такође, како је могуће да на све ово ћути надлежни Епископ, биће посебна тематика којом ћемо се бавити наредних дана.

Политикон