Почетна КУЛТУРНА ПОЛИТИКА Palma fotelje prodaje, siromašnima novac daje

Palma fotelje prodaje, siromašnima novac daje

by pera

Licitacija fotelja predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme i ostalih funkcionera biće održana u utorak, 26. septembra.

Kako se navodi, licitacija je zakazana za utorak u 12.00 u Skupštini grada. Sav prihod od prodaje fotelja biće namenjen socijalno ugroženim porodicama sa više dece, navodi se u saopštenju.

Marković je 23. avgusta rekao da je Skupština grada Jagodine donela jednoglasnu odluku da proda fotelje na kojima su sedeli funkcioneri opštine i da ih zamene drvenim stolicama, a novac od prodaje daju siromašnim porodicama.

“Te pare daćemo porodicama koje imaju troje i više dece… Predlažem da sve lokalne samouprave urade ono što će uraditi Jagodina… Ova moja poruka se ne odnosi na Vladu Srbije i predsednika Republike jer tamo dolaze gosti, već samo važi za lokalne samouprave. Možda i Beograd to treba da uradi”, kazao je Marković.

On je tada rekao da će prodati fotelje na koijima su sedeli predsednik Skupštine, njegov zamenik i sekretar, kao i fotelje koje se koriste za sednice Gradskog veća u maloj sali Skupštine grada.

 

Izvor: B92