Почетна Политика Жељко Митровић је окултиста и члан злогласне Трилатералне комисије!

Жељко Митровић је окултиста и члан злогласне Трилатералне комисије!

by pera

СНП “Наши” скреће пажњу јавности да је већ деценијама јавна тајна да је Жељко Митровић и члан окултистичке тајне ложе Ордо Темпли Ориентис О.Т.О. тако да не треба да нас чуди што је и члан Трилатерале која води координирану акцију да се преузме контрола над четири центра моћи: политичка, монетарна, интелектуална и црквена…

Цењени научник и лингвиста, Ноам Чомски, наводи да се Трилатерална комисија залаже за “више умерености у демократији” у циљу стварања пасивног и послушног друштва.

Он још додаје да се Трилатерали залажу за “индоктринацију” младих, уз напомену да је младе “потребно боље контролисати јер су превише слободни да следе своје иницијативе”, тако да слободно можемо рећи да читав програм који се емитује на ТВ Пинк деценијама служи овим намерама, у уништавању српске омладине и народа.

СНП “Наши” ТВ Пинк сматра ударном песницом за медијско поробљавање и дужност прве патриотске Владе која буде формирана је да угаси ову телевизију, а Жељка Митровића да осуди због учествовања у завери и уништавању српске омладине и народа и породичних и традиционалних вредности.

Информативна служба

СНП “Наши”