Почетна Политика ЖЕСТОК ОДГОВОР ДВЕРИ САМОСТАЛНОМ ДСС: Паразити и Вучићеви привесци

ЖЕСТОК ОДГОВОР ДВЕРИ САМОСТАЛНОМ ДСС: Паразити и Вучићеви привесци

by pera

Двери су жестоко реаговале на прозивку тзв. Самосталног ДСС.

Да ли је бесмисленије нешто што се зове „самостални ДСС“, или нешто што пишу они који су све осим Самостални ДСС јуче је саопштио да је позив Бошка Обрадовића на бојкот београдских избора алиби за неуспех.

– Плашећи се да им бахат и силеџиjски начин уласка у парламент у позним ноћним сатима неће проћи на београдским изборима тврде да ће бити покрадени”, наводи се у саопштенуу Самосталног ДСС.

У жестоком одговору Двери, Самостални ДСС зе назива “привеском”  СНС-а и “паразитима”.

– Ево јави се још једна привезак странка Александра Вучића, једна од оних које грицкају сигурне платице и вајде се на градском буџету. Ево јавише се још једни прелетачи којима ни комшије не знају лице. Ево јавише се политички паразити којима је пречи лични ћар од части. И рекоше да Двери уђоше у парламент на „бахат и силеџијски начин“, у „позним ноћним сатима“, и још рекоше да су „пребијале“ новинаре, и да желе да дођу на власт „силом и утицајем страних фактора“ – саопштиле су Двери.

Из Двери одговарају да их је у парламент послао народ, док су „самостални“ ушли у градску Скупштину на другој листи, а не својој.

– Ниједан новинар није нападнут од наших чланова, док су на улицама Београда политички родитељи „самосталних“ отворено тукли новинаре; са страним факторима не сарађујемо, за разлику од политичких родитеља „самосталних“. И не само што нас оклеветаше, већ нас и засмејаше. Рекоше да имају „конкретне предлоге у свим областима почевши од комуналних и саобраћајних па све до културе“. Да ли мисле на саобраћајни колапс од Славије до мостова, или можда на еколошку катастрофу у Винчи, или на дивље пијаце и нехигијенску продају, или… Све сами примери „способне власти“ која се опет нуди. За културу се не бринемо, њихов Пинк ће наставити са дириговањем. Можемо и да дамо неки савет „самосталнима“, да се боље додворе газди: поздравите Сороша са којим се газда срео, и обећајте руковање са Трампом бар осам пута, ако дође – саопштиле су Двери.

Извор: Правда