Почетна КУЛТУРНА ПОЛИТИКА Del Arno Band jer “Još uvek ima nade”

Del Arno Band jer “Još uvek ima nade”

by pera

Del Arno Band je prošle godine uspešno proslavio prvih 30 godina rada, i od tada su koncertno neprestano aktivni, a kako članovi benda ističu – nemaju nameru da stanu, zato što su tek počeli!

.DAB je Beograđanima zakazao susret za 14. oktobar u Božidarcu sa početkom u 20 časova.

DAB je početkom godine objavio Box Set izdanje “Igraj dok te ne sruše – prvih 30 godina” i time najavio ulazak u studio i rad na novim pesmama i projektima. Obećanje su ispunili i već u junu su objavili novi singl “Još uvek ima nade” koji ujedno predstavlja rezultat izuzetno uspešne saradnje sa Hornsmanom Kojotom.

Singl je doživeo neverovatan uspeh na radio stanicama, a raritetna stvar u vezi sa ovom pesmom je da Kojot po prvi put peva na maternjem jeziku.

Nakon jako uspešne letnje sezone, DAB nastavlja svoju koncertnu aktivnost po zemlji i regionu, te je bilo logično da zakažu susret Beograđanima 14. oktobra u Božidarcu kako bi zajedno otpevali novi singl, ali i već dobro poznate pesme u novim aranžmanima.

“Del Arno Band se vraća u Božidarac, da zajedno sa svojom publikom proslavi uspešnu godinu u kojoj smo obišli sve značajne festivale u državi – Love Fest, Exit, Nisville i Beer Fest. Sa tog mesta je na izvestan (iako veoma izvrnut) način rođena teza da nešto moramo da menjamo. Pored toga, tu je i odlična saradnja sa Duletom i ekipom koja drži u životu ideju o Božidarcu, kao mestu dobre kulture”, rekao je frontmen Jovan Matić i dodao: “Puni smo dobre energije i hoćemo da publici koja je kroz prethodne decenije iskazala beskrajno strpljenje kada je ovaj bend u pitanju poklonimo veći broj nastupa i time se odužimo za odanost”.

Ograničen prvi kontigent karata možete kupiti u Felix Shopu, TC Sremska po ceni od 500 dinara, a nakon toga regularna cena karte u pretprodaji biće 600 dinara.

Izvor: Mondo