Почетна КУЛТУРНА ПОЛИТИКА Povratak Čvarkova, Torbice i Boškića

Povratak Čvarkova, Torbice i Boškića

by pera

Uigrana trojka “Državnog posla” Nikola Škorić (Dragan Torbica), Dejan Ćirjaković (Boškić) i Dimitrije Banjac (Đorđe Čvarkov) od ponedeljka u 19.15 na RTV 1 ponovo će nas zabavljati.

Za novu, šestu sezonu planiraju da se vrate u osamdesete godine dvadesetog veka, zlatno doba jugoslovenske privrede, rokenrola, vrhunskih sportskih i modnih dostignuća, serijala urnebesnih komedija, vreme Trsta, farmerica i špagerica, nestašica kafe, par-nepar tablica i šećernih tabli.

Od glavnih junaka “Državnog posla” saznajemo da će ove sezone postojati i specijali.

– Prvi od nekoliko desetina planiranih je već snimljen u Majdanpeku. Reći ćemo samo da je glavni akter Živan Žikula Ra(d)osavljević – zagonetno otkrivaju Nikola, Dejan i Dimitrije.

Na pitanje da li “Državni posao” i dalje nema konkurenciju, akteri serijala kažu:

– U segmentu zabavnog programa kratkog formata, trajanja u proseku 8,34 minuta u kojem se radnja odvija u kancelariji državnog preduzeća a glavni akteri su dođoš, Vojvođanin i mladi Novosađanin, svakako da nemamo.d ove sezone čuveni trojac će praviti i specijalne emisije, a jedna je već snimljena u Majdanpeku.

I ove godine ova trojka će imati svoj segment kod Ivana Ivanovića, a nadaju se da će doći do realizacije njihovog dugonajavljivanog filma. Iako je svake sezone rejting ovog humorističkog serijala sve veći, Nikola, Dejan i Dimitrije tvrde da je ipak veća gledanost na Jutjubu.

– Brojevi govore više od reči. Recimo “Majmun i žaba” imaju više od 30 miliona pregleda, “Pijani Rus rudar” preko 20 miliona i tako… Budućnost je na internetu – zaključuje zabavna trojka, i dodaje da će u novim epizodama ponovo Torbica, Boškić i Čvarkov ponuditi rešenje za lakše preživljavanje u današnjem vremenu.

– Imaćemo niz praktičnih saveta za preživljavanje baš sada kada nam je puno bolje nego što nam je bilo pre – otkrivaju vragolasti junaci “Državnog posla”.

 

Izvor: BLIC