Почетна Политика АНА ФРАЈЕРУ, ПОДНЕСИ ОСТАВКУ!

АНА ФРАЈЕРУ, ПОДНЕСИ ОСТАВКУ!

by pera

СНП “Наши” предлажу Ани Брнабић да престане да се срамоти у улози марионете која јој је додељена и да што пре поднесе оставку са места премијера Србије.

Од доласка на место премијера Ана Брнабић није донела  ни једну самосталну одлуку, нити се може видети било какав резултат њеног рада, али оно што  је прати то су свакодневни скандали везани за њену лепшу половину и њу, као и скандал око сукоба интереса јер фирма њеног рођеног брата ради за Владу Србије и остварује милионску добит.

Да се ради о политичкој марионети  најбоље говори да ни једним јединим гестом или изјавом није стала у заштиту Устава Републике Србије поводом питања Косова и Метохије и дијалога који се најављује од стране Александра Вучића, који је и поставио на место премијера.

Место премијера не служи како би се са девојком путовало на утакмице репрезенатције, живело у вили на Дедињу, и како би се енормно богатили преко фирме брата, већ служи како би се радило на корист народа и државе.

Али пошто је Ана Брнабић политичка марионета, а не мачо мен како се у јавности представља од ње се и не може очекивати да брани Косово и Метохију и ради на корист сопственог народа.

АНА ФРАЈЕРУ – ПОДНЕСИ ОСТАВКУ!

Информативна служба

СНП “Наши”