Почетна Политика (ВИДЕО) ИВАН ИВАНОВИЋ – Русију запад не руши због ресурса, него због православља!

(ВИДЕО) ИВАН ИВАНОВИЋ – Русију запад не руши због ресурса, него због православља!

by pera

После ослобађајуђе пресуде за списак “србомрзаца” , гост у емисији “Политикон” аутора и водитеља Данила Тврдишића на телевизији “Хелм Каст” био је Иван Ивановић, председник Српског народног покрета “Наши”.

Ивановић је објаснио да се над њим и СНП “Наши” извршио својеврстан политички и медијски прогон, где је он требао да буде представљен као “фашиста и убица” и да је циљ садашњег режима био да се над њим изврши огроман притисак како би се повукао из политичког живота.

 На питање одакле толики анимозитет међу српским родољубима Ивановић је одговорио ” на жалост то је једна велика и тешка истина, и можемо овај проблем посматрати из више аспеката, а оно што је основно и што је наша лична одговорност то је наша сујета. Оно што је друга битна ствар, то је рад службе “Државне безбедности” којој никако не одговара јака патриотска опција у Србији и која је гледала на све могуће начине да нас растури и разбије”.

Ивановић се осврнуо и на проблем мигранта и изнео свој став да мисли да је то процес који неће трајати пар година, већ да је у позадини читаве приче покушај замене становиштва, односно да је реч о акцији кроз коју се мења демографска структура становништва не само у Србији већ и у читавој Европи.


На крају емисије Ивановић је говорио и о својој првој књизи “Ујед за душу” која говори о “новом светском поретку” и везама између политике и окултних и сатанистичких друштава, и узимајући у обзир да је изашла пре десет година ида ли је актуелнија данас него онда када је изашла.

– Наша највећа битка је битка између добра и зла. Нама се пласира да Америка жели напад на Русију због ресурса, гаса, али то је само прича кроз коју се замајава обичан народ. Америка и амерички лидери већ стотинама година заступају сатанистичку политику, а Русија као православни светилник увек им је била највећи противник. Моје лично мишљење је да када дође до пада Русије, што је евидентно да ће се једном догодити и то нико не може да оспори јер свет иде ка своме крају, то ће бити знак да се човечанство налази на рубу пропасти. Читава светска геополитичка заврзлама ради се да се Русија освоји и сломи као православни светилник. По мени то је суштина читаве светске политике. Све остале борбе за ресурсе, нафту… то су приче које су у другом плану. Они који стварају “нови светски поредак” и свет за “зацарење антихриста” што смо читали у Библији, веома добро знају шта раде, док су сви остали који се боре за њихове интересе су само пијуни које они користе у тој својој борби – каже Ивановић.

 

Извор: Правда/HelmCast