Почетна Друштво Predstavljen roman “Muška azbuka” Mirjane Bobić Mojsilović

Predstavljen roman “Muška azbuka” Mirjane Bobić Mojsilović

by pera

Roman Mirjane Bobić Mojsilović “Muška azbuka”, u izdanju “Lagune”, predstavljen je u ponedeljak u knjižari “Delfi” u SKC-u

NOVI roman Mirjane Bobić Mojsilović “Muška azbuka”, u izdanju “Lagune”, predstavljen je u ponedeljak u knjižari “Delfi” u SKC-u. Glavni junak knjige, muškarac kakvog svi poznajemo, nabrajajući asocijacije po azbučnom redu, pokušava da odagna paniku pre nego što zauvek ostavi svoju ženu i započne novi život.

 

To jeste priča o razvodu braka, ali i o porodičnim odnosima. Zapravo, to je priča o svim zamkama modernosti. Njen krajnji rezultat je da labavimo sve naše veze i bliskosti, ne samo sa partnerima nego i sa roditeljima, decom i prijateljima.

Svi se osećamo zbunjeno, usamljeno i jako se teško u tome snalazimo, pa tako i moj junak – kaže, za “Novosti”, Mirjana Bobić Mojsilović.

O ovom modernom romanu, pisanom u muškom rodu, na promociji su govorili novinar Velja Pavlović, direktor “Lagune” Dejan Papić i autorka, a odlomke su čitali glumci Tanja Bošković i Ivan Jevtović.

Izvor: Večernje novosti