Почетна Колумна ДАНИЛО ТВРДИШИЋ – Операција пушкарања око Митровице, завршиће се Вучићевом издајом!

ДАНИЛО ТВРДИШИЋ – Операција пушкарања око Митровице, завршиће се Вучићевом издајом!

by pera

Сценарио који је у завршној припреми и планира се за крај лета: кренуће пушкарање око Митровице и севера КиМ. Неки људи (највише Срба)ће у том пушкарању изгубити живот.

“Велики вођа”, уз прећутни пристанак и директан договор са САД, ЕУ и Шиптарима шаље војску која заузима север КиМ и „тера” РОСУ са севера.

Затим Вучић као свој кључни допринос „миру и стабилности”признаје остатак тзв. Косова које тим чином коначно добија столицу у УН и дуго чекано међународно признање. Међународна заједница прихвата статус кво за север.

Овим маневром Вучић на унутрашњем плану код већег дела бирачког тела постаје човек који „решава” вековни Косовски проблем, али постаје и велики ослободилац који после већег броја пораза успева да оствари прву српску победу после дуже времена. То ће му гарантовати останак на власти наредних неколико година.

Они који буди сведочили да је цар го и да је у ствари извршена трговина српског за српско медијски ће бити сатанизовани и биће проглашени за екстремисте, нереалне и митомане. Међу њима и СПЦ. У сваком случају биће маргинализовани и пацификовани. Поред тога изабран је најповољнији моменат за ову “False flag” операцију, наиме, људи су по морима и по унутрашњости…нема ко да се буни…

Ово је сценарио који је потребан и Шиптарима и велика је вероватноћа да је до танчина договорен са Западом.

У њему сви добијају, осим Срба и Србије. Не заборавите: Кад престане да се говори о Косову, отварају се нова жаришта: Рашка, Република Српска и Војводина…

Надам се само да овакав развој догађаја може на време да се спречи и предупреди…

Данило Тврдишић