Почетна Актуелно Напади на Србе на Косову одвијају се уз благослов Београда

Напади на Србе на Косову одвијају се уз благослов Београда

by pera

СНП “Наши” већ месецима упозорава да ће Александар Вучић по сваку цени покушати да изда Косово и Метохију.

Као што је и сам рекао, Вучић ће покушати да убеди грађане Србије да је његова одлука исправна, али у овом моменту више од 80 одсто грађана је против његовог срамног плана.

Зато је у више наврата покушавао да спроведе разне медијске трикове како би себе и своје послушнике представио као борце за Косово, сетимо се само хапшења Марка Ђурића.

Али пошто трикови не пролазе, сада се прешло на озбиљнији вид манипулација, али зог којих неко може да изгуби главу.

Александар Вучић нема ближих сарадника у акцији признавања независности Косова од Рамуша Харадинаја и Хашима Тачија.

Акције напада на Србе без благослова Београда на Косову нису могуће, јер Шиптари веома добро знају да би им то нанело немерљиву штету сада када су на корак да признавања независности од Србије.

Циљ ових координисаних акција је да се грађани Србије убеде да је Вучић спасио српски народ на Косову и Метохији од напада и неких нових погрома, и да је уместо рата донео мир.

По информацијама које имају СНП “Наши” Вучић ће покушати на сваки начин да сломије отпор грађана Србије око признавања независности Косова, тако да се могу очекивати и много озбиљнији инциденти на Косову, а који ће бити усмерени на застрашивање и терорисање српског народа.

Вучић је на власт доведен од стране западних обавештајних служби и по сваку цену мора спровести у дело оно што је обећао, а то је признавање независности Косова.

Он из издаје мора изаћи као победник “који је спасио што се спасти може”, а пре свега кроз режимске медије акценат ће бити на људским животима, и да је Вучић жртвовао своју репутацију зарад спречавања рата.

СНП “Наши” поручују Александру Вучићу да сваки његов корак знамо унапред, и да издаја НЕЋЕ ПРОЋИ!

Информативна служба

СНП “Наши”