Почетна Актуелно ЛУДИЛО У ЗЕНИТУ – СНС сменио своју директорку, јер није хтела да да отказ раднику који критикује власт!

ЛУДИЛО У ЗЕНИТУ – СНС сменио своју директорку, јер није хтела да да отказ раднику који критикује власт!

by pera

Аранђеловац – У Аранђеловцу директорка кадар и члан СНС-а добила отказ јер није хтела да отпусти радника који критикује власт.

Један од најпознатијих кадрова СНС-а, али по бахатости и осионости, народни посланик Милосав Милојевић поново је доспео у жижу јавности.

До сада се провлачио кроз медије у чувеном снимку како препричава своје коцкарске догодовштине и како се “иживљава” над женама, а овога пута у жижу јавности је доспео јер је сменио ни мање ни више него директорку СРЦ Шумадија у Аранђеловцу, коју је он лично поставио, а све због тога јер није желела да смени свог суграђанина Дејана Димитријевића јер “критикује власт”.

Бахати посланик Милосав Милојевић умислио је да је страх и трепет у граду, па кроз претње, уцене и отказе покушава да уништи сваки вид отпора и опозиције у Аранђеловцу.

Пошто је директорка одбила да испуни захтев Милосава Милојевића, смењена је са места на којем је обављала дужност директора.

Погледајте читав текст шта је  о томе рекао Дејан Димитријевић

Ако је  и од СНС-а, много је.

Политикон